Onze diensten

Autoschade Visser verzorgt de volledige, professionele schadeafhandeling – voor zowel zakelijke als particuliere klanten – van personen- en bedrijfswagens, campers, caravans en exclusieve automerken. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste reparatietechnieken. Tevens kunt u bij ons terecht voor industrieel spuitwerk, het vervangen van de autoruit en (glas)reparaties. Op verzoek maken we gebruik van gebruikte onderdelen ten behoeve van uw reparatie en portemonnee.

De klant is koning. Wij nemen graag alle tijd voor u. Service wordt bij ons met een hoofdletter geschreven. Zo zijn wij u graag van dienst bij het invullen van het schadeformulier en zorgen wij voor een volledige en betrouwbare calculatie van de schade. Ook naar de financiële afwikkeling met de verzekeraar heeft u geen omkijken. Ook deze wordt keurig door ons geregeld.

Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende reparatietechnieken, waaronder plaatwerk, lakspuiten, uitdeuken zonder spuiten, richten, spotrepair en kunststofreparatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparatie of het compleet vernieuwen van uw autoruit en beschikken we over een aircoservice.