Autoschade Visser verzorgt de volledige, professionele schadeafhandeling – voor zowel zakelijke als particuliere klanten – van personen- en bedrijfswagens, campers, caravans en exclusieve automerken. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste reparatietechnieken. Tevens kunt u bij ons terecht voor industrieel spuitwerk, het vervangen van de autoruit en (glas)reparaties. Op verzoek maken we gebruik van gebruikte onderdelen ten behoeve van uw reparatie en portemonnee.

De klant is koning. Wij nemen graag alle tijd voor u. Service wordt bij ons met een hoofdletter geschreven. Zo zijn wij u graag van dienst bij het invullen van het schadeformulier en zorgen wij voor een volledige en betrouwbare calculatie van de schade. Ook naar de financiële afwikkeling met de verzekeraar heeft u geen omkijken. Ook deze wordt keurig door ons geregeld.

Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende reparatietechnieken, waaronder plaatwerk, lakspuiten, uitdeuken zonder spuiten, richten, spotrepair en kunststofreparatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparatie of het compleet vernieuwen van uw autoruit en beschikken we over een aircoservice.


Onze Service

Vakmanschap & Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie FOCWA. Dit kwaliteitskeurmerk houdt in dat op alle autoschadenreparaties een FOCWA Garantie van toepassing is. Een vertrouwd en veilig gevoel! Autoschade Visser werkt continu aan de verdere ontwikkeling van kwaliteit, kennis, efficiency en dienstverlening. Al onze medewerkers worden constant bijgeschoold, om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Vooraf informeren wij u uitgebreid hoe we uw auto gaan repareren, welke onderdelen er vervangen dienen te worden en zorgen voor een snelle administratieve afhandeling met de verzekering- of leasemaatschappij. Samen met u bepalen we de eerste reparatiedag en zorgen indien nodig voor vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Bij ons betaalt u bovendien géén eigen risico.
Wij zorgen voor een volledige afhandeling van de schade en werken voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

– Professioneel autoschadeherstel
– Toepassing van de nieuwste reparatietechnieken voor alle automerken
– Klantvriendelijke benadering
– Hoogstpersoonlijke service
– Snelle schadeafwikkeling
– Vervangend vervoer
– Rechtstreekse financiële afhandeling met alle verzekeraars
– Volledige en betrouwbare schadecalculatie
– Hulp bij het invullen van het schadeformulier
– Plaatwerk
– Lakspuiten
– Uitdeuken zonder spuiten
– Richten
– Spotrepair
– Kunststofreparatie
– Reparatie/vernieuwen van autoruiten


Wat wij u bieden:

– Vakmanschap & KwaliteitGeen eigen risico
– Gratis vervangend vervoer
– Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
– Volledige afhandeling van de schade
– Personen- en bedrijfswagen
– Autoruit- en glasreparaties
– Industrieel spuitwerk